TCRno4: 10. Gün Durum Raporu – 8 Ağustos 2016

Yarışı dün bitiren Kristof Allegaert’in ardından bugün iki bitiren isim daha var: 

TCR2015_second_Neil_Philips

TCRno4 ikincisi Neil Philips

Dikkat çeken nokta her iki ismin de #TCRno4s3 Kristof Allegert‘den daha az mesafeyi daha kısa sürede pedallamış olmaları; ancak bu Kristof Allegaert’in her ikisinden de önce bitiş noktasına vardığı gerçeğini değiştirmiyor. Şunu eklemeden geçmeyeceğim ve mutlaka soracağım Kristof’a: Kısa bir rota çizip, Karadağ Durmitor Ulusal Parkına konuşlu CP4 noktasından Bulgaristana, oradan da Kapıkuleye geçmek yerine güneye, Yunanistana inip İpsala sınır kapısından Türkiyeye girmedi? 

Sorular kenarda dursun biz kahramanlarımıza bakalım:

Memleket çekiyor: İtalyada Berk’in etrafını bir anda Türkler sarıyor…

  • #TCRno4s55 Gücünü bıyıklarından alan Berk var gücüyle Alpleri geride bırakıp İtalyanın Kuzeyine, Tirol bölgesinin güneyine ulaşmaya çalışıyor: Bu uğurda dün gece yarısını geçmesine karşın pedal çevirdi. CP3 noktası olarak belirlenen Passo di Giau dağ geçidini bir oturuşta ayranı kafasına dikip sonra bıyıklarını sıvazlayan Efeler misali pedallayan Berk, bugün sabahın ilk saatlerinde başladığı rotasında şu anda hedefine ulaşmak üzere. Durmak yok yola devam diyen Berk’e gaz vermesi için efsanevi party-pop grubu The B-52’s’den Love Shack parçasını yolluyoruz. Gece yarısı güncellemesi: Berk şu anda Kuzey İtalyanın düzlüklerine inmiş durumda, Alpler geride kalırken yalçın dağların çektirtiklerinin intikamını alırcasına 30 km/s ve üzeri hızla pedallıyor! Böyle giderse Trieste şehrinde soluğu alacak gibi!
  • #TCRno4s145 Kanun adamı Sertaç ise İtalyayı geride bıraktıktan sonda neredeyse hiç durmadan Slovakya, Hırvatistan, Bosna-Herseği geride bıraktı. Kendisi adeta Balkan Ekspresi gibi! Bu gece muhtemelen Sırbistan sınırları içinde dinlenecektir. Uyurken huzur vermesi açısından Dire Straits grubundan Sultans of Swing dinleyebilir… IMHO! 
İkili Saray-Bosna sınırından içeri girerken... Şimdi ise Sırbistan yolundalar.

İkili Saray-Bosna sınırından içeri girerken… Şimdi ise Sırbistan yolundalar.

  • #TCRno4p206 Muammer & Burkaykendilerine sınır canavarı diyebiliriz: İtalyanın düzlüklerine indiklerinden beri “Slovenya dediğin nedir ki, 90 dakika pedalladık geride kaldı, bir de baktık Hırvatistana girmişiz, şöyle bir uyuyalım yarına da Bosna-Hersekten girer çıkarız…” dediler ve şimdi Sırbistana doğru pedallıyorlar! E, siz de Def Leppard grubundan Pour Some Sugar On Me parçasını dinleyin, hazır gaza gelmişsiniz! Gece yarısı güncellemesi: İkili Bosna-Hersek sınırını da geride bırakıp Sırbistana girdi; güçleri tükenmezse Karadağda son bulur bu gece!

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.