Surly günlüğüm #11 jant çemberi tercihi

En son bike-components.de sitesinden sipariş verip beklemeye başlamıştım. Bu arada jant çemberlerini de Aslı Bisikletten aldığımı belirteyim: DT Swiss 535 700c rim

image

İlk başta Mavic A119 veya A319 almak isterken neden DT Swiss aldığıma gelince: jant çemberi büyük yer kapladığı için kargo masrafı 15 Eurodan 35 Euroya çıkıyordu, haliyle hem 20 Euro fark hem de çemberlerin fiyatı derken yurt içinde uygun fiyata DT Swiss almak varken tercihimi bu yönde kullandım.

Gidon ve birkaç ürün daha Bike-components.de stoklarında olmadığı için 21 Martta verdiğim sipariş 26 Martta yola çıktı. Her gün kargoyu takip etmekten ben değil bilgisayar yoruldu diyebilirim. 20 gün süren beklemeden sonra dün kargo 9560 gram olarak gümrüğe geldi!

Gümrük ve teslim işlemleri sonrasında jant telleri, şimdi kullandığım bisikletimin vites sistemi için birkaç parça için daha sipariş verip Surly’i ayaklandıracağım.

Okuduğunuz için teşekkürler!
image

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.