TCRno4: 16. Gün Durum Raporu – 14 Ağustos 2016

Ne demiştik? Berk bitti demeden bu iş bitmez! Burkay ailesi ile hasret giderir, Muammer Saat Kulesi dibinde dinlenir, Sertaç da orman kaçağı sakallarını traş ederken ve hepsinden öte bir yere yetişmeden uyumak ve de yürümek hâlâ garip gelirken bizim #TCRno4s55 Berk “The Bıyık” nerede peki? Vizesi bitmiş bir kaçak olarak Şengen bölgesinde pedallayan Berk CP4 noktası Durmitor Dağ Geçidini geride bırakıp dağlık Karadağ ülkesinden çıkıp Littel Turkey Kosovaya giriş yaptı:

2016-08-13 16.53.50

Kosova dediğin nedir ki lan, baktım haritaya boydan boya 90 km, Makedonya’da öyle, ülkenin ortasından Aleksander Yeşilvadi diye ir otoban geçiyor, o da 100 km. Bugün Kosovayı geçer bir yerde kalırım. Vize mi? Kimsenin baktığı yok olm, sefil sefil sürüyorum zaten. Yunanda bakıp da enselenirsem ne olacak 24 saat içinde çıkarım, ha olmadı, atlarım artık otobüse gelirim. Yetti lan! İnsanlıktan çıktım yeminle. Her şeyi özledim lan. Eşimi, kedilerimi, annemi, boktan İstanbulu bile özledim. Seni mi, Sen kimsin olm, kim? Çorapları mı, Almanyada almıştım, vereyim geldiğimde. Hehehe…

Çoraplarım şekil önümden çekil!

Çoraplarım şekil önümden çekil!

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.