#TCRno5 Vote for Berk!

CP2 noktası kapandı… Berk dağlarda tek başınasın dostum!

The Transcontinental Race 2016’dan bir kare… Gözlerini kısıp da gülümsemeye çalışan pedal yoldaşımız Berk Okyay‘dan başkası değil… Gülümsemeye çalışan diyoruz, zira kendisi Belçikadan başlayıp Çanakkalede biten 4000 km uzunluğundaki yarışta bir hayli çile çekti; hem de bir başına! Yarıştaki tüm Türk katılımcıların hikayelerini gün be gün Aynakol.org’da anlatmıştık. Şimdi yeni bir macera başlıyor!

Yine Belçikadan başlayıp bu sefer Yunanistanda sona erecek Transcontinental Race 2017’de Berk bu sene de mücadele edecek, ama biraz da sizin desteğinize ihtiyacı var!

TCR’nın başından beri ana sponsoru PEdALEDfirmasının marka elçisi ve yüzü olmak ayrıca yarışa doğrudan TCRnoCap171 numarası ile katılmak için bir günde tek başına ve desteksiz olarak en az 250 km pedallayan Berk için oy istiyoruz!

İki yaka tek şehir: İstanbul söylemiyle pedallamaya başlayan Berk, sabahın köründe çıktığı yolculuğu akşam saatlerinde, son 150 km’si yağmur altında tamamladı.

Söz Berk Okyay’da: “Bu sene katıldığım TCRno4 yarışına tekrar katılma kararı aldım. TCRno5 yarışının bu sene de ana sponsoru PEdAL ED marka elçiliği için mini bir video yarışması düzenliyor. İstedikleri, tek başına, desteksiz 250 km uzunluğunda bir sürüş ve bunu ele alan, hayallerimi, istediklerimi anlatabileceğim en fazla 3 dakikadan oluşan bir videoydu. İki yaka tek şehir diyerek sabahın köründe pedallamaya başladım, yağmur altında, freni boşalmış bir şekilde karanlığın içinde bitirdim; tıpkı yarışta olduğu gibi. Oylama devam ediyor haydi ellerimizi çalıştıralım 🙂

Önce videoyu izleyip sonra da gururmuz Berk’e oy vermeniz dileğiyle… Pedallayarak izleyiniz!

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.